Emma

Revulen

Barbet, fransk vannhund


EMMA  (Kjeken´s Inger)

Rase: Bichon Havanais

Oppdretter: Kjell Dagfinn Fosen, Lofthus

Født: 17.03.2016

Mor: Kjeken`s Ege

Far: Hashki hanging Tough (Australsk Champion)

Patellastatus Ikke sjekket ennå

Øyestatus: Ikke sjekket


Emma kom til oss i mai 2016. Hun er en av fire søsken i kullet - to hannhunder og to tisper. Hannhundene var lyse, begge tispene var svarte. På vei hjem fra vestlandet var hun usedvanlig bilsyk og de to første dagene var nok noe stusselig for henne...men så kviknet hun til. Og kvikk har hun vært siden! Hun har meget høyt energinivå, og er bemerkelsesverdig "tøff i trynet" i forhold til størrelsen! Hun er ivirg etter å lære, men brukte uforholdsmessig lang tid på å bli stueren - når det regnet ute var det enklere å finne seg en mørk krok inne!


Hun var flink til å innynde seg hos de andre hundene, og ble raskt en del av flokken. Mennesker er det beste hun vet - og hun elsker å få oppmerksomhet.


Da hun var omtrent 6 mnd gammel begynte vi å gå spor med henne, noe som var veldig vellykket. Allerede på første forsøk fikk hun full forståelse for hva det dreide seg om, og nå går hun relativt lange spor, og leter samvittighetsfullt gjennom sporet i jakt på pinner - veldig morsomt å se.


Vi er i ferd med å trene inn enkle lydighetsøvelser, og så vil tiden vise hvor god hun kan bli. Jeg må tenke litt annerledes i innlæringen siden jeg ikke er vant til å jobbe med hunder som er så små - det er langt ned!


24.04.17 var vi i Letohallen på Emmas første utstilling. Hun stilte i juniorklassen sammen med en annen tispe. Totalt var det 7 BH som stilte, ingen fikk annet enn Very Good!

Her er dommerens kritikk:

Still very light in body, needs more angel in front and back. A little bit curved topline over the loins when moving and standing. Moves very loose in front and close behind. Needs time to be ready.

Resutat: Very Good - men hun ble nr en i sin gruppe!revulen.no, Berit Jynge, mobil; 45100455  mail; berit@revulen.no,