Coira og Charlie

Coira og Charlie

Vi planlegger en paring mellom Coira og Charlie i løpet av høst 21/vinter 22

Kombinasjonen gir en innavsgrad på 2,15% - 5 gen

Charlie

Navn: Afva Noblesse Story of Lurvas (Charlie)

Født: 18.09 2017

HD: A/B

AD:0

Øyelyst: ingen anmerkninger

Høyde: 58 cm,

Utstillinger/titler:

N UCh,


Her er eiers beskrivelse:

«Det spesielle med Charlie må være hans store livsglede og gode humør. Han er nesten alltid glad. Han er følsom for vår sinnsstemning, og vil være sammen med oss, alltid. Han følger oss hvor vi går. Når jeg er inne i kjøleskapet/fryseskapet for å hente noe er han med, studerer hva som befinner seg der. Holder vi på med noe annet, hva som helst er han der og skal være med. Lykkeligste er han sammen med oss og når han ligger ved bena våre.

Han er ekstremt lettlært og elsker å trene på øvelser.

Han er snill med andre hunder, så glad for å treffe dem, særlig om det er damer at han gråter/skriker når han ikke får leke med dem.

Han er en utrolig kjærlig og god hund. Han får nesten aldri nok kos.

Han har en spennende og interessant personlighet. Gjør mye rart, og får oss ofte til å le.

Han er veldig sterk, elsker å jobbe, og når vi går på ski er han en sliter og trekker fantastisk godt. Morsomt å snørekjøre med han. Han hater klær, og prøver å gjemme seg eller beina når vi kler på. Charlie tror han er harehund, elghund, fuglehund og gjeterhund. Vet ikke helt hvordan vi skal få plukket av han dette.😁

Han elsker vannapportering, og stuper fra flere meters høyde. Han er et syn i aksjon, og han var bare 8-9 måneder da han skremte vettet av oss og hoppet fra flere meters høyde ut i sjøen/vann. Han bader bare når han skal jobbe, og han er så fisefin at han helst hopper over søledammer. (vår lagotto ruller seg gjerne i dem, jo mer møkkete dess bedre.)

Han er en super turkamerat som nesten aldri blir sliten.

Hjemme kan han sove hele dagen, særlig er han trøtt på morgenen og utover dagen.

Han er en varsler, og mottar alle besøkende med "gaver", det kan være hundeleker, sko eller klær. Charlie er en bærer. Han elsker å gå rundt med noe i munnen. På kveldene eller når vi sitter i stua og slapper av kommer han gjerne med en av sine leker og legger dem i fanget vårt. Litt lek, eller bare som en gave. Han elsker å lete etter godbiter eller andre ting. Han synes det er kjempemorsomt, og nesen hans er supergod. Han er også veldig målbevisst i jobben. Han er grundig og finner alt.

Alt i alt er han en godgutt som gir oss mange morsomme stunder.»

Far: Clayhill Ian
HD: A, AD: 0

Mor: Majtippans Taste of Noblesse
HD: B, AD: 0    

Coira

Navn: Revulens Coira

Født: 18/09 2017

HD: A/B

AD:0

Øyelyst: ingen anmerkninger

Høyde: 50 cm

Utstillinger

To Cert


Coira er en sosial, snill og trivelig tispe. Hun er rolig, men er med på lange turer, elsker oppmerksomhet og liker å få mentale utfordringer.

Far: Tamino vom Staufner Schlossberg
HD: A

Mor: Åbyfjordens Dream of Daisy
HD: A , AD:0